Bemutatkozás

 

A BRCAR Kft 1991 óta foglalkozik az olaszországi BRC autógáz alkatrészgyár termékeinek forgalmazásával. Az elmúlt évek folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően napjainkra kialakultak a teljesen környezetbarát, és biztonságos autógáz rendszerek.

Az alábbiakban, az autógáz felhasználásának néhány előnyét próbáljuk Önnek bemutatni.

 A legfontosabb szempont, hogy az autógáz ára, jelenleg a benzin árának körülbelül fele, autógáz kútaktól függően. A BRC modern autógáz rendszerei, azonos teljesítmény mellett, alig érezhető többletfogyasztást okoznak a benzines üzemhez képest, mindemellett a gépjármű káros anyag kibocsátása elenyésző, a benzin üzeméhez képest. A gépjárművön a gáz rendszer beépítését követően a lehető legjobban elrejtett töltőcsonkot leszámítva semmilyen külső elváltozás nem lesz tapasztalható. A gépjármű belső -utazó- részében, csupán egy üzemmód váltó kapcsoló kerül elhelyezésre, vagy ha van rá lehetőség, akkor a műszerfalba való beépítésre.

 Manapság már az autógáz töltőállomások is annyira elterjedtek, hogy nem okoz gondot a gáz-benzin üzemű gépjárművek, folyamatos gáz utántöltésének biztosítása.

Az autógáz pontban a legujabb általunk használt autógáz rendszerekről olvashat részletes tájékoztatást.

A munkáink pontra kattintva, több, már átalakított, és üzemelő gépjárműről tekinthet meg fotókat, leírásokat.

 

Reméljük, mihamarabb Önt is ügyfeleink között köszönthetjük.

 
BR.CAR Kft - 2085 Pilisvörösvár, Szondi u 12. Tel: (+36) - 30 - 9513 - 463 ; Fax: (+36) - 26 - 530 - 035